De mooiste campings in Hongarije op Campingshongarije.nl!
 
 
 
 
 
 
 
 

Balatontourist Thermaal Camping Zalakaros

Ligging

Balatontourist camping Zalakaros is bijzonder vanwege de unieke ligging tegenover het thermaal bad van Zalakaros. Camping gasten kunnen bij de receptie van de camping thermaal bad/zwembad toegangskaarten met speciale korting aanschaffen.

Zalakaros ligt ongeveer 30 kilometer ten Zuid-Westen van het Westelijke punt van het Balatonmeer. De camping ligt in het midden van het dorp. De omgeving van de camping bestaat uit een bosrijk gebied. In de buurt van de camping bevindt zich een nationaal park dat aantrekkelijk is voor liefhebbers van vogels en hengelsport.

Voorzieningen

In de laatste tientallen jaren is Zalakaros, dankzij het thermaalwater dat tijdens boorexperimenten aan de oppervlakte is gekomen, uitgegroeid tot n van de meest geliefde vakantieplaatsen van West-Hongarije. Het thermaal water is uiterst geschikt voor genezing en nabehandeling van ziektes van bewegingsorganen, reumatische aandoeningen, zenuwziektes en uitstekend voor behandeling tegen stress.

In de moderne, overdekte baden kunnen de gasten onder toezicht van artsen genieten van vele hydrotherapeutische voorzieningen. Het openbare bad naast de thermaalbaden heeft ook verschillende zwembaden. In het nabijheid zijn onder andere het beschermde natuurgebied van het Kleine-Balaton, het buffelreservaat van Kpolnapuszta gelegen en de bossen in de omgeving bieden een uitstekende mogelijkheid voor dagtochten.

Balatontourist camping Zalakaros heeft moderne sanitaire voorzieningen en op 4 hectaren biedt het schaduwrijke of net zonnige plekjes, alles wat voor een vakantie nodig is.

Een moderne restaurant, groente- en fruitwinkel, kapper, massagesalon en een VVV kantoor staan tot de beschikking van de gasten. Voor de sport liefhebbers behoren paardrijden, fietsen, tennissen tot de mogelijkheden. Bij de receptie van de camping kunnen de camping gasten voordelige thermaalbad toegangskaart aanschaffen.

Percelen / Staanplaatsen

De camping biedt percelen van 70 - 90 m2 aan, er zijn percelen met schaduw of percelen met een zonnige ligging.

Op het terrein van de campings zijn er twee verschillende hotels gevestigd waar men appartementen en kamers kan huren. Mobile home type Titania zonder airco (18m2) voor max. 5 personen zijn ook aanwezig.

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht
Volwassenen (vanaf 18 jaar)
Kinderen (12 - 18 jaar)
Kinderen (0 - 11 jaar)
Betaling toeristenbelasting

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Check-in: van 15:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.

2023 PRIJZEN IN EURO
Volwassene 4,00 - 5,00 Reserveren
Kinderen 0-1 jaar 0,00 - 0,00 Reserveren
Kinderen 2-13 jaar 2,00 - 2,60 Reserveren
Hond 2,00 - 2,60 Reserveren
Perceel 3,00 - 3,40 Reserveren
Perceel 4,40 - 5,40 Reserveren
Perceel 5,70 - 7,00 Reserveren
Prijs 24,00 - 27,00 Reserveren
Prijs 27,00 - 40,00 Reserveren

Locatie camping