De mooiste campings in Hongarije op Campingshongarije.nl!
 
 
 
 
 
 
 
 

Castrum Camping Keszthely

Ligging

Deze camping ligt op niet meer dan 200 meter afstand van het Balatonmeer. Op het terrein van de camping is er een groot zwembad met apart kinderbad.

Voorzieningen

Castrum camping Keszthely deze op families gerichte camping ligt aan de rand van Keszthely; hoofdstad van het Balatonmeer. Keszthely is de oudste stad aan de oevers van het Balatonmeer, daarom noemt men haar ook wel de hoofdstad van het meer. De toilet- en douchegelegenheden voldoen aan de laatste voorschriften. De douches zijn voorzien van deuren, een kleedkamer completeert het geheel. In het tot het plafond getegeld douchegedeelte vindt men eenpersoons cabines.

De camping voldoet aan de voorschriften van het Europese kwaliteit certificaat-systeem EN ISO 9002. De stad is rijk aan cultuurhistorische bezienswaardigheden. Het Festetics kasteel, de gotische kerk in het stadscentrum en het Balaton Museum zijn alle druk bezochte plekken. De boulevard en de haven aan het stadsstrand zorgen voor een sfeer passend bij een vakantieplaats. Het voetgangersgebied in het centrum van de stad leent zich voor zowel ontspanning als winkelen.

Op de camping vindt men een restaurant, de hier klaargemaakte gerechten zijn karakteristiek voor deze regio Op de menukaart staan naast typisch Hongaarse gerechten, internationale specialiteiten en volgens eigen recepten bereide gerechten.

Percelen / Staanplaatsen

De staanplaatsen zijn afgescheiden; allen hebben voorzieningen betreffende stroom, water. De kinderen kunnen op de speelplaats en in een klein zwembad zeker naar hun zin te krijgen. Niet ver van de camping is een jachthaven gesitueerd. Dankzij de bomen er zijn voldoende schaduwrijke percelen.

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht
Volwassenen (vanaf 18 jaar)
Kinderen (12 - 18 jaar)
Kinderen (0 - 11 jaar)
Betaling toeristenbelasting

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Check-in: van 15:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.
  • In het geval van airco gebruik (in caravan of camper), naast gebruik van elektra (tot max 6A), extra elektra moet aangevraagd en betaald worden.

2024 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping