De mooiste campings in Hongarije op Campingshongarije.nl!
 
 
 
 
 
 
 
 

Camping Haller

Ligging

Stadscamping Haller heeft een unieke locatie, aangezien het te midden van de hoofdstad Boedapest ligt. In een park, in het hartje van Boedapest vindt u de Haller familiecamping. In de buurt zijn meerdere supermarkten en diverse restaurantjes. Op een steenworp afstand stoppen de tram en de metro, deze brengen u naar de binnenstad, het kasteel van Buda, vele thermaalbaden en talrijke musea.

Routebeschrijving

Met de auto: U kunt alleen van het Obester utca (straat) inrijden. Als u van de Haller straat komt, kunt U via de Holl straat naar de Vgohid straat. Hier vandaan komt U in de Obester straat. Aan het einde van de Obester straat vindt U de ingang van de Haller Camping.

Te voet: Vanuit de Oost Treinstation (Keleti Palyaudvar) vertrekt tram 24. Neem halte Balzs Bla utca. Blauwe Metro (metro nr.3) halte Nagyvrad tr. Vanuit deze halte is het nog 5 minuten lopen of neem alsnog tram 24 voor een halte tot de Balzs Bla utca.

Vanaf het vliegveld: Neem bus 200E (blauwe bus) tot eindstation Kbnya Kispest. Van hier neem de Blauwe Metro (metro nr.3) tot halte Nagyvrad tr. Vanuit deze halte is het nog 5 minuten lopen of neem alsnog tram 24 voor een halte tot de Balzs Bela utca.

Voorzieningen

De sanitaire voorzieningen zijn ondergebracht in containers, er is koud/warm water, douches en toiletten, ook zijn er wasmachines. Eenvoudig maar schone douche/toilet blokken zijn vernieuwd en volledig gemoderniseerd. De nieuw geplante bomen zullen zorgen voor de afkoeling in de warme zomerdagen.

Percelen / Staanplaatsen

Op de camping zijn er plaatsen voor caravans, campers en tenten.

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht
Volwassenen (vanaf 18 jaar)
Kinderen (12 - 18 jaar)
Kinderen (0 - 11 jaar)
Betaling toeristenbelasting

Bijzonderheden bij huur percelen / staanplaatsen

  • Check-in: van 15:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 12:00 uur op dag van vertrek.
  • Uw verblijf is altijd 4=3.
2024 PRIJZEN IN EURO

Locatie camping